JAAAAAAAAAA! :D


Har fått tillbaka min dator från lagning nu :D Känner mig typ lika glad som när jag fick den första gången i julas! :D :D :D :D :D
Det gick iallafall jättebra på dansen, sista dansen nu sen är det bara genrep, uppvisning och märkestagning kvar :)
Mamma hämtade iallafall mig från dansen och så plockade vi upp oliver och joanna och nu har vi firat oliver lite oc mest suttit och pratat om massa grejor :)

Nu ska jag göra mig iordning och sen sova!


Oliver



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR! :D ♥

zösrljbnfk

Nyss kommit hem, sitter och bara tar det lugnt och typ lyssnar på musik.
Väntar på att dra till dansen, usch det kan jag behöva, är inte alls på humör just nu känner jag.
Men sen blir det iallafall att fira oliver som fyller år och förmodligen duscha och plugga lite och sånt.
Aja skriver sen.
Puss


Försovning

Goder morgon!
Lyckades försova mig idag, typ en halvtimme men jag hann ändå och har det chill nu :p
Har temadag idag, skittråkigt men aja. Börjar 8:30 och slutar typ 15:00 ? inte riktigt säker.
Men aja, då blir det typ hem och sen är det ju dans för min del :)
Sen kommer nog oliver hit också ikväll och käkar och grejer skulle jag tro.
Aja, ha en bra dag så länge.
Puss


Wiiiie!



Åhh vad jag tycker om när statistiken höjs, nu när det varit så himla dåligt pga att jag inte har min laptop och så också. Men jag hoppas att ni stannar här :)
Jag ska iallafall snart göra mig i ordning, när desperate h.w. är slut och försöka somna tidigare än tolv eftersom jag har sovit så himla dåligt och inte kunnat somna de senaste dagarna.
Hörs imorrn, puss


Svar

Anonym...? om PLL:

Vad e re för serie??

Svar: Pretty Little Liars, tyckte jag var lite smart med min förkortning PLL haha ;)


You were able to put a smile on my face very easily, and just as easily you took it away


Tjena!
Är fett glad nu :D vet inte riktigt varför men det gick bra på dansen och kul att ha Frida och Filippa där :)
Hade dock matteprov idag, a-delen, och det gick så jäääävla dåligt, haha. Jag var lixom skitlugn inför provet men det gick verkligen bajs! Inte så kul men aja.
Tänker inte plugga nånting idag då så det blir bara att chilla och försöka komma ner i varv :)
Hörs lite senare.


Take me to your hideout, one more time.

God morgon på er!
Hade riktigt svårt att somna igår också, men när jag väl somnade så sov jag hela natten vilket var väldigt skönt. Tänker så fruktansvärt mycket på massa olika saker och känner mig stressad hela tiden, så det är nog inte så bra känner jag :/

Ska iallafall till skolan typ snart, och så slutar jag halv 4 och åker direkt till årets sista tisdagsdans, så följer förmodligen frida och filippa med också och kollar :)
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, bara chilla och försöka bli lite lugn :p
Hör av mig senare, puss!


PLL


Har ätit, tränat, duschat och sitter nu och dricker en kopp te och ska sätta på ett avsnitt innan jag pluggar lite matte innan jag somnar.

svar på tal

Kajsa om In another life, I would make you stay, so I don't have to say you were the one that got away:

Hej felicia! Kan inte du göra en sångvideo snart? :) Såg också på facebook att typ du och Lukas var vänner, är ni på g igen?
Kram!

Svar: Hej Kajsa! Jag ska verkligen försöka, måste ju hitta min kamera också, hehe ;)
Haha jag trodde att alla frågor om Lukas var över nu men nu kommer dom tillbaka igen haha, nej grejen är bara att vi la till varandra på facebook igen som vänner för jag tror inte att någon av oss orkar tjafsa om saker som hänt för lixom mer än ett halvår sen, haha. Men det är inget mer med det vi är bara kompisar så nej vi är inte på g haha :p
Kram! 

bla bla


Hej på er!
Har gjort klart engelskan nu, eller orkar inte mer så det får duga ;) haha. Sen pluggat lite matte också men har ingen filmanalys lapp så får typ göra klart den imorrn eller nånting om jag inte får tag på den.
Aja ska käka och sen duscha och typ chilla :)
Hörs senare.
Puss

In another life, I would make you stay, so I don't have to say you were the one that got away

God morgon på er!
Sovit gott? Det har inte jag, kunde verkligen inte somna och sedan vaknade jag upp hela tiden :/ irriterande..
Aja, börjar 9:50 idag så det är rätt skönt, har bara fyra lektioner och slutar 15:10, ska försöka övertala min mammi att åka och köpa byxor till mig, men annars så har jag väldigt mycket plugg som väntar på eftermiddagen. Har matteprov imorrn som jag inte har pluggat någonting till, och så har jag två inlämningar tills imorrn som jag inte är klar med. Så vi får se hur mycket tid jag får över till datan.
Ska försöka så gott jag kan :)


Dålig mobilbild


Heeelt slut är jag nu.
Var inne i stan med mamma, vi åt först på Radisson, hur gott som helst. Sedan gick vi runt lite, gick också in i en kyrka och tände ett ljus för mormor och morfar. Sedan såg vi Tower Heist, jag tyckte att den var riktigt bra och rolig faktiskt :) Men efter det gick vi och kollade på jul skyltningen vid NK som tradition och nu har vi kommit hem och jag är helt slut.
Så jag ska nog bara kolla på ett avsnitt sen gör jag mig iordning och myser i sängen istället :)
Hörs imorrn!


Tower Heist


Någon som har sett den här? Är den bra? :)

Första advent


God morgon!
Jag jag vaknade idag så var det julmusik på där nere och massa ljus tända, så åt jag gröt till frukost med glögg. Julkänsla! :D
Drar in till stan med mamma idag och kollar på julskyltningar och lite sånt där, tradition för oss, sen blir det någon bio och förmodligen fika eller nånting :)
Så jag ska börja göra mig iordning, hör av mig sen.

You should know that you're just a temporary fix


Hej patetiskt liv!
Har suttit och sjungit hela kvällen och typ kollat på PLL och ätit pop corn.
Tänker göra mig iordning nu innan jag blir för trött och mysa ner mig i sängen och kanske kolla på en film eller nånting :)
Puss

Två bebisar jag saknar VÄLDIGT mycket!


Min dator är ju inne på lagning och saknar den riktigt mycket nu, så har jag lyckats tappa bort min kamera också :/ men den ligger väl någonstans och gömmer sig..

Saturday evening

Hej på er!
Nu är jag hemma, hade jättekul med Hanna och Issa igår vi typ bara snackade och åt massa godis och så somnade vi ganska tidigt. Idag så kollade jag på deras dans och sen så åkte jag hem och nu har jag bara tagit det lugnt, duschat och så får vi gäster ikväll så då måste jag vara hemma och lite social.
Hör av mig senare.
Puss


I'm back!

Hellojsan!
Har kommit hem till mamma nu, haft no prov idag och det gick inte så jättebra, sen engelska presentation också och det gick väl också som det gick :p
Men ska dra iväg nu till bussen hem till Issa för att sova där med henne och Hanna så får vi se vad vi hittar på :)
Imorgon drar jag med för att kolla på deras dansuppvissning och sen förmodligen så drar jag direkt där ifrån till täby centrum och träffar Ebba.
Aja vi hörs imorrn så småning om, har ingen tid just nu. Förlåt för att jag är sämst!
Pussar till er!


Känslan när man precis ska kliva på bussen och märker att man har tappat busskortet

Hellojsan!
Puuuh vilken dag, nu kan jag äntligen andas ut. Började dagen med att precis när jag ska kliva på bussen så märker jag att jag inte har något busskort... (därav rubriken) Så har lyckats tappa det någonstans, hallelujah! Sen har väl skolan gått helt okej, åkte med ilias till gården för att fixa en liten grej där innan jag bar mig av till dansen. Där gick det också helt okej, är helt slut så min energi var inte direkt på topp...
Och nu har jag ätit sushi och pluggat tills nu, så det är därför jag inte har haft tid för bloggen.

Har tyska prov imorrn och sen efter skolan så ska jag umgås med Hanna så ska hon hjälpa mig att plugga till kemi för fredagen och sen ska vi sälja kakor för min klass, haha ;)
Annars mår jag väl okej, känner mig väldigt stressad typ hela tiden och väldigt förvirrad med vissa saker så inte riktigt min bästa tid just nu om vi säger så.
Ska kolla på ett PLL avsnitt innan jag vänder mig till tv:n ;)
Puss


bildbrist


The more I hide my feelings for you, the more I fall for you


Försöker...

Hej på er!
Som sagt, inte direkt den bästa uppdateringen just nu men nästa vecka så ska jag förmodligen få tillbaka min data så då lovar jag att bli bättre på det här ;)
Har iallafall gått bra idag, skolan rullade på och dansen gick super och nu har jag pluggat lite, duschat och käkat middag och tänkte kolla på ett eller två avsnitt av pretty little liars innan desperate housewives
Hör av mig imorgon eller nånting.
Puss


You can run but you wont come far

Hej på er!
Har kommit hem från en dag i skolan och är så jääävla trött på prov, HATAR ATT PLUGGA!
Så jag tänker ta plugget senare istället och kolla på PLL nu istället för jag är på bajshumör....
Juste, har ju fortfarande ingen dator så när jag kommer till pappa så får vi se hur det blir med bloggning men ska försöka :)

ingen data

Kunde inte skriva imorse eftersom mamma ligger och sover i det rummer :P men jag hör av mig när jag kommer hem från skolan :) Puss

Huuur söta?


Vadå avundsjuk..?

Pretty Little Liars

Nu har jag pluggat, kollat på tv och tagit energi till att börja kolla på en ny serie, Pretty Little Liars. Råkade fastna framför ett avsnitt på tv och kände att jag måste börja kolla, så nu har jag börjat från avsnitt 1 och är lite fast :p
När jag jag lyckas komma ifrån så ska jag försöka träna lite och sen ta en dusch och sen försöka somna tidigt förmodligen :)
Hör av mig senare, puss



Julstämning och plugg



Sitter och lyssnar på julmusik för första gången i år och så kom mamma upp med glögg och pepparkakor för lite mys. Så har suttit och mysigt till det riktigt mycket och fått in lite julstämning samtidigt som jag har skrivit klart min "bokcafé", så jag tar en liten paus nu från pluggandet och sen blir det tyska och no.

Later!

Hej på er!
Hanna har dragit till bussen nu och jag sitter i min morgonrock och typ väntar på att någonting ska hända.. "/
Nej ska göra mig iordning, sen ska jag sätta mig och plugga faktiskt. Har typ inte fått nånting gjort i veckan så jag börjar få lite pluggångest...
Hör av mig lite senare :)


majs

Hej på er!
Jag och Hanna sitter och nördar oss framför datan fast ska gå och kolla på film nu och göra popcorn :)
Vet inte hur länge vi blir vakna men kommer nog inte skriva mer ikväll iallafall.
Puss


Smycken




Köpte den här ringen idag och lite örhängen eftersom jag har det så dåligt med smycken.
Använder typ aldrig smycken längre, dels för att jag inte har så mycket heller och typ aldrig köper nytt, så jag tänkte börja fokusera lite mer på smycken och sånt eftersom jag tycker det är sjukt mycket snyggare med än utan :) Vad tycker ni om smycken?

Bra?


Hyrde den här filmen, mest för att min bebis Zac är med i den :')
Är det någon som har sett den? Är den bra? :)

Just chillin'


Nyss kommit hem, tog en fika med mamma och så gick vi runt sen hyrde vi några filmer :)
Blir bara en slappdag idag, behöver verkligen det känner mig så himla stressad hela tiden så ska försöka att bara ta det lugnt idag, sen så kommer ju Hanna hit också! :)


The war is over and I won't fight you anymore


Jag drar till centrum nu och möter upp mamma :)


Cheers to the freakin' weekend!

God morgon!
Asså jag älskar helg, sova hur länge man vill, typ det bästa som finns :D
Har inga planer idag förutom att hanna kommer hit ikväll, har inte träffat henne på mer än en vecka :O Paniiiiiiiik!
Så vi kommer nog göra det vi gör bäst, snacka, skratta och tjocka till oss ;) haha.
Annars vet jag faktiskt inte vad som händer "/ men det visar sig.
Puss


Hahah, ett år sen. Vad liten jag såg ut, hihi!

Molly

Satt och kollade på idol och så går favoriten Molly upp och sjunger en av mina och mammas favoritlåtar "Listen". Vi satt och grät! På riktigt, helt jävla stört hur grym den där tjejen är asså!!! Kärlek till henne ♥



Cover?

Tänkte göra en cover snart igen eftersom det var ett tag sist, men vill bara ha lite låtval från er? Vad skulle ni vilja höra? :)


FUCK!


Såg nu att vampire diaries tar uppehåll till 5:e Januari, åååååååååååh!!! HATAR NÄR SÅNT HÄR HÄNDER! Sååååå irriterande....

@ schooooool

Tjeeeenare!
Sitter på en bänk i skolan med Frida, filippa och julia och väntar på den sista lektionen innan vi slutar, 1 timme och 20 minuters engelska HERE WE COME!!!!!!! Hahha fredagspeppad idag eller? ;) nej hejdå.


Fredag!

God morgon på er.
Fredag idag, woop woop!
Galet skönt med lite helg nu. Har precis gjort mig iordning och sitter och kollar på Vakna med The Voice ;)
Slutar 3 idag så då blir det förmodligen hem och bara chilla galet, då blir det idol och så har jag sparat på ett gossip girl och ett vampire diaries avsnitt så det blir väldigt mys för min del :)
Aja jag hör av mig senare när jag kommit hem.
Puss


Hej jag saknar skidbacken!

obeskrivligt

OMG!!! Ord kan inte beskriva, från första scenen till den sista satt man på helspänd helt fokuserad på filmen. Jag grät och jag skrattade och det var helt klart den bästa av twilight filmerna hitills, inget snack om saken! Och asså Jacob när han gråter... DOG, det gulligaste jag någonsin sett så jag började typ gråta själv :')
Även fast jag har läst böckerna och visste i princip vad som skulle hända typ hela tiden så var den sjukt bra och den uppnådde mina höga förväntningar. Riktigt synd att man måste vänta ett helt år tills den andra delen kommer ut bara :(

Men aja, har kommit hem nu och är helt slut så jag tänker faktiskt skippa plugget idag för ingenting kommer fastna i mitt huvud just nu vid det här tillståndet. Så tänker göra mig iordning för sängen och lägga mig tidigt.
Hörs imorrn istället, galet skönt med fredag!


Breaking Dawn part 1

Nu ska filmen börja, jag och tjejerna (speciellt jag och Frida) sitter nu och är helt uppspelta, sitter helt still och spänt och glor på skärmen där Bella, Edward och Jacob ska komma upp. Love Life!





The Day!

God morgon på er! :)
Jag är typ såhäääääär glad idag :D Sov jättebra och tungt (tills hanna skicka sms...) och idag så är det skola sen Breaking Dawn part 1!! :D Hur länge man har väntat, helt stööööört! Är skittaggad!!
Eftersom jag åker direkt från skolan så blir det inte sådär jättebra uppdatering skulle jag tro. Men kanske ger er ett inlägg när jag kommit hem, om jag nu är kapabel till det :p
Aja, ni får ha en riktigt bra torsdag!
Puss


lat? näääe vadå?

Hej på er!
Gick bra på dansen, hahah blir ju ännu bättre med personerna där som gör typ hela grejen :)
Mötte Sebastian på bussen också så det var trevligt.
Har försökt pluggat, har gjort klart saken till imorgon men orkar inte plugga tyska idag eftersom jag ändå inte hade rätt bok med mig och no:n gjorde jag liiiiteee på, sen gör jag bok grejen någon annan gång också ;)
Nu tänker jag ta en dusch och sen chilla framför tv:n och tagga för imorgon :D Wiiiiiie!
Ha en bra kväll så länge ;) (tack för att jag fick ETT förslag till vad jag kan förbättra på bloggen, hahah ni är ju helt omöjliga...)
Puss


JAG SAKNAR DIG MIN BÄSTA!

stressigt

Åhh har så mycket idag så jag vet inte hur jag ska hinna med på bara typ två timmar efter dansen... panik!
Måste fixa ett arbete tills imorrn, har 2 prov att plugga till och en bokgrej... Det finns typ ingen chans att jag kommer fixa det så vi får se hur det kommer sluta ;)
Aja, drar till dansen om typ 20 minuter så jag tror inte det kommer bli så bra bloggning ikväll, om ens någon "/
Det visar sig, puss


Hahahah hittade världens äldsta bild, från typ sexan? :p
Har glömt min kamera hos pappa så ni får leva på typ sånna här bilder så länge ;)

Say what you mean, tell me I'm right!

Hahaha asså ni är så tråkiga!! :p det är lixom meningen att ni ska hjälpa mig! ;)
Aja, är vaken och klar och sitter och äter frukost samtidigt som man ser hur många som har sett Breaking Dawn part 1 inatt och hur bra den vad och bla bla bla... Men själv måste jag vänta till imorgon "/ hahah, nej men är riktigt taggad för det, har ganska stora förväntningar så vi får väl se :)

Men idag är det onsdag vilket betyder skola och dans, sen måste jag plugga lite mer än vanligt för prov nästa vecka, lagom kul sådär... Men ska försöka göra det bra och effektivt så jag bara kan chilla sen :)
Nej vet inte riktigt mer vad jag har att säga, ha en bra dag!
Puss


Hej jag saknar redan sommaren!!

VAD VILL NI LÄSA?

Åhh jag tycker det är så tråkigt när ni försvinner och statistiken sjunker, men jag förstår er men jag har tänkt så här, ni tycker att det här är tråkigt, jag tycker det här är tråkigt så nu får ni säga till mig! (snälla gör det den här gången!!!!)

Nu tycker jag att det är upp till er!
Vad vill ni se?
Vad vill ni läsa?
Vad vill ni att jag ska blogga om?

TELL ME!!

Annars blir jag typ såhär ledsen:

glad

Hej på er!
Är på sjukt bra humör just nu, har dansat, klar med dagens pluggning och typ älskar livet, hahah nej inte direkt men nej är väldigt glad :D
Aja ska ta fram gitarren bara för att lixom ;)


random

Goder morgon!

Var orolig att alarmet inte skulle gå imorse men nog fan gjorde det det och det var högt som fan så jag hoppade typ upp ur sängen :p haha.
Tisdag idag, går i skolan till halv 4 och då drar jag direkt vidare till dansen :) När jag kommer hem ska jag bara plugga lite tyska och typ ta det lugnt och kolla på Desperate Housewives :D
Aja, hör av mig när jag är hemma igen :)
Puss


Bildbrist

Fuck this shit!

Nej nu orkar jag inte med det här längre.
Har tagit en lång, varm och mysig dusch och druckit en kopp te framför ett gossip girl avsnitt men stänger av datorn nu så ska jag planera lite för pluggandet för den här och nästa vecka och sen ska jag lägga mig tidigare så jag orkar upp imorgon :)
Puss


Hahha, härliga killar! ;)

BILJETTERNA ÄR BOKADE!


SÅ JÄVLA TAGGAD TILLS PÅ TORSDAG JUST NU LOVAR JAG!!
Skulle ju verkligen vilja gå på onsdagen då det är premiär i Sverige men alla tjejerna har träning då så vi tar det på torsdag istället, L Ä N G T A R !!!! :D

Don't leave me!


Hej på er! :D Nu är jag tillbaka!! Jag hoppas verkligen på att få tillbaka datan den här veckan för då kommer jag ge er allt ni ber om, LOVAR OCH SVÄR!!! Jag vet hur tråkigt det är att följa en blogg som inte ens uppdaterar men när jag får tillbaka min andra ska jag försöka mycket bättre, försöka kom ihåg det, FÖRSÖKA! Haha.
Har kommit hem till mamma nu iallafall och måste ta tag i lite plugg som jag försökt skjuta upp så länge som möjligt men nu fixar jag det så har jag tid sen.
Puss

Snart så...

Hej på er!
Felicia skriver nu, hahah Hanna suger på att gästblogga men ni får stå ut lite längre och jag hoppas att ni hittar tillbaka när jag får tillbaka min dator. Det är iallafall på gång nu, hoppas att få tillbaka den i veckan så det blir riktigt bra :)
Aja ha en bra dag, puss


bild från arkivet, har inga bilder...

En push up bh är som en chipspåse, när man öppnar den är det halvt tomt

Heeej nu är jag hos Emelie hos Rebecca vi har kuligt! Hoppas Felicia får sin data snart eftersom jag suger ;) jajamen jag skriver imorn
Puss


EMELIE!

Hej jag suger  på det här jag vet haha ;) Men just nu är jag iallafall hos Filip mys! Såg Felicia i täby centrum också hon var där med ebba och lorenzo och nån annan jag inte vet vem det va :) Har handlat present till pappa iallafall det är ju fars dag imorn, får inte glömma. Jag skriver något senare ikväll ska sova hos emelie med rebecca!
Puss

göttmos

heeeeeeeeeeeeeej :) Nu sitter jag och pratar med min söta pojkvän i telefon han gör mig glad! Idag så var jag med Felicia och pluggade lite grann. Åh och idag på NO:n så kajsa i min klass tog kål som man grillar med fråga inte varför, och ritade hitler mustach i mitt ansikte alla nya 6or som skulle börja i min skola stirrade på mig.. hehe :D Men nu ska jag duscha hejdå!
Puss!


fina tjejer


vill vara brun!!!!

förlåt!

Haha jag suger på det här, men har egentligen typ ingen tid alls för att blogga men men vad gör man innte för sina kompisar? ;) Idag har jag och issa varit på dansen ahhh det var så kul jag älskar att dansa det är bäst! Sen var jag issa, maja och Elsa hemma hos  mig för att förbereda en redovisning gick väll bra med lite skratt hehe..
Issa sover här ikväll då, Men nu ska vi lägga oss i sängen och bara prata mys! :)
Puss


hahah snygga tjejor!


Hanna räddar allt!

Felicias dator är paj synd, men då kommer Hanna alltid in och räddar allt! ;) Så tills Felicias data på plats hemma igen får ni stå ut med mig! Sämsta dagen idag tror jag.. skolan gick bara dåligt förutom att jag fick reda på att jag har A i idrott (glad tjej :D) Sen hade jag min första träning efter lovet, hmm gick väll helt okej? Fast vi fick reda på att det är nån liten tjej som sitter och skriver skit om massa cheerleading lag på sin blogg, kul liv hon måste ha... jaja vi hörs!
Puss


Cheer gör mig glad!


Ses nån gång!


Kommer försvinna lite framöver eftersom min dator är på lagning och drar hem till pappa nu så då blir det tyvärr inget. Ska be Hanna gästblogga men håll er kvar, PUSS NI ÄR BÄST!!! ♥

Hat dag!


God morgon på er! :)
Usch vilket helvete det är att gå upp på morgonen, på riktig, typ dör varje dag!
Men jag har iallafall lyckats tvinga upp mig själv ännu en morgon och är klar för ännu en dag.
Fan vad jag hatar den här dagen, är inte alls på humör och jag känner mig bara ful ful ful! ÅÅÅH!!

Tell her not to get upset, second guessing, everything you said and done



Nu har jag snart tränat klart, sen blir det bara att mysa ner sig i sängen och kolla på tv :)

Hata åttan!


Hej på er!
Nu har jag suttit och gjort olika recensioner, pluggat och ätit och snackat lite med Hanna i lur. Är helt sjukt slut efter idag. Hata verkligen åttan må jag säga!
Men jag ska lyssna på lite bra musik och sen sätta på mig myskläder och kolla på tv eller nånting :)


Plugg...

Hej på er!
Kom nyss hem från sollentuna centrum.
Åkte dit direkt efter jag hade slutat alltså 12, så åt jag, frida, filippa, nela, tove och julia där :) Mysigt.
Men nu blir det väl åter till plugget igen efter en vecka, usch.. Hade glömt hur det kändes men nu kommer allting tillbaka.
Aja, hör av mig senare.
Puss


7 November

God morgon på er!
ÅH vad det är jobbigt att gå upp, idag har jag ändå sovmorgon så den här veckan kommer gå åt helvete om jag tycker att detta är svårt...
Men har iallafall vaknat och ätit frukost och sånt och är i princip klar för dagen.
Har bara två lektioner idag så det är rätt skönt, har halvstudiedag idag så då drar jag nog med tjejerna till typ centrum och äter lunch där :)
Har inte så mycket mer att skriva.
Puss


If this is redemption, why do I bother at all

Nu har jag kommit ut från en lång och varm härlig dusch och ska göra en kopp te och kolla på någon film.
Får väl mysa till det lite extra nu sådär innan skolan börjar ;)

In Time

Jag och Hanna såg In Time igår på bio i mysiga Örebro.
Tyckte faktiskt att den var riktigt bra, hade inte några höga förhoppningar alls heller.
Men en riktigt bra film som jag rekomenderar :)

Den handlar om Will Salas (Justin Timberlake) som bor i ett getto med sina närmsta. Saken är den att i den här världen så handlar allting om tid. Valutan är tid, och om du inte fixar mer tid och kommer ner till 0 så dör man.
I filmen spelar också Olivia Wilde som Wills mamma och Amanda Seyfried som hans medspelare att ta från de rika, som kan leva föralltid, och ge till de som behöver den och skulle göra något med tiden de får.
1 2 3 4 5
Rekomenderas stort!





Musse och Hanna


Bara vi som tycker det är kul, haha. 

Min helg i bilder






































Home!

Hej på er! :D
Nu har jag kommit hem från Örebro, har haft det supermysigt och helgen gick alldeles för fort :(
Men håller på att ladda in bilder och sånt så ska jag dela med mig lite av allt :)

Sista dagen på lovet nu och jag är helt slut, vet inte riktigt vad som händer då. Förmodligen bara vara och mysa hemma :)

Hej då Sollentuna, Hej Örebro!

Nu drar vi till Örebro över helgen :D Ska bli skönt att komma bort ett litet tag, kommer hem på söndag vet inte riktigt när men jag tror jag ger er ett inlägg då, men medans så tyvärr.. Kommer inte ha internet där så ni får överleva utan mig ett litet tag ;) haha.
Men vi hörs på söndag så får ni ha en bra helg.
Puss


True Friend


Nu ska vi mysa framför någon bra film och sen förmodligen somna, typ.. ;) haha. Puss!

I forgive you we were just a couple of kids

Hej på er!
Kom typ precis hem, efter jag hade kollat en bit på filmen så ringde mamma och så mötte jag henne i centrum och köpte en latte macchiato på Wayne's innan vi åkte till graven och tände ljus för mormor och morfar ♥ Eftersom jag åker till Örebro imorrn så hinner vi inte göra det på lördag.

Men nu väntar jag på att Hanna ska börja dra sig hit så ska vi ha en bra kväll tycker jag innan vi drar imorrn :D
Puss


mys

Har varit ute med musse nu på en promenad och tänker starta en film och kanske göra popcorn och bara mysa :)

A Thousand Years


Christina Perri - A Thousand Years

Den här låten är gjord för Breaking Dawn part 1. Själv så älskar jag den och musikvideon! Vad tycker ni? :)

I like it, I want it, the way you make my body move


God morgon på er!
Vaknade fett tidigt idag och orkade bara inte ligga kvar i sängen så jag har gått upp och äter frukost och ska göra mig iordning. Tänkte kanske träna eller nånting också.. ;) hm..
Aja vi får se vad jag bestämmer mig för.

Everybody's got a dark side. Do you love me? Can you love mine?

Hehehe, det där med att göra ingenting gick ju sådär :p
Haha, ilias och anton kom hit och så var vi typ ute och typ gjorde ingenting egentligen men det var väl trevligt :)
Ska nog snart göra mig iordning och kanske kolla på någon film eller nånting tror jag. ÅÅH så irriterande när man inte har sin laptop att ha i knäet :( Tycker rätt synd om mig ibland asså....

Can't get enough, your love's a drug, your love's a drug

Hej på er!
Nu är jag hemma igen, haha.
Åkte ju till Ebba först och vi typ chillade, kollade på tv och var ute med hennes hundar.
Sen drog vi in till stan med nån Simon och Gustav, och typ gick till Wayne's och gjorde typ ingenting innan Ebba åkte hem och vi började också dra hem.
Sen träffade jag Hanna, Filip, Isabell och Niklas på t-banan så hängde med dom en bit innan jag drog mig hemåt och nu är jag typ helt slut :p
Rätt lyckad dag ändå tycker jag :)
Men nu tänker jag typ ta det lugnt och inte göra nånting ;)

Ändrade planer


Blev lite ändrade planer, drar hem till Ebba istället för ingen hade så stor lust med stan. Så vi får se vad som händer då, haha. Men jag drar nu och hör av mig när jag kommit hem :)

Jag lever

Hej på er!
Förlåt att jag försvann igår men orkade verkligen inte gå upp och sätta mig framför datan för jag visste att jag bara skulle fastna där då :p
Men jag och Hanna gick till centrum och gjorde typ ingenting, sen gick vi hem och bara kollade på film eftersom det var är så tråkigt väder. Sen åkte jag och mamma och lämna in min data eftersom den måste lagas, och aa.
Sen så satt jag nere med mamma och kollade på tv innan jag somnade gott i min säng.
Men nu är jag vaken och klar :) Ska dra in till stan med Ebba och kanske ta en fika och snacka och lite sånt.
Blir inte inne där så länge tror jag, inte efter 4 iallafall så då hör jag av mig när jag kommer hem :)

Vindruvor


Sitter och äter vindruvor samtidigt som jag väntar på att plattången ska bli varm, står verkligen inte ut med att ha håret i toffs :p
Sen ska Hanna ta sig hit, så drar vi till sollentuna centrum och tar typ en mysig höstfika :)
SHIT DET ÄR JU NOVEMBER FOR GOD'S SAKE!! :O

Promenad


Ska lämna in datan ikväll förmodligen, vet inte hur lång tid det kommer ta men jag ska verkligen försöka blogga från andra datan istället.
Men nu ska jag ta en liten prommis med musse som gnäller så jag snart tar självmord ;)
Puss

Tekiniken tycker inte om mig...


Så här såg min data ut när jag skulle starta den nyss? WTF HAR HÄNT HÄR?
Kommer förmodligen vara tvungen att lämna in den, ska försöka blogga från den stora datan..

RSS 2.0