Monte Carlo




Såg Monte Carlo för några dagar sen, och eftersom jag är en sucker for chickflicks så passade den mig perfekt.
I rollerna var den otroligt vacka Selena Gomez och Leighton Meester och Katie Cassidy som båda är kända från Gossip Girl bl.a. Och också Cory Monteith från glee.

Den hade allt en chickflick, de klassiska klumpigheterna som i princip alla tjejtonåringar begår, humorn, någon med en väldigt bitchig attityd, vänskap och kärlek.

Handling:
"Grace (Selena) har väntat i över fyra år för att åka till Paris med hennes bästa vän Emma (Katie). Men när dagen väl ska komma så måste Grace's styvsyster Meg (Leighton) följa med och eftersom hon inte är så förtjust i Emma och har alltid en allmänt dålig attityd och syn på allting blir Grace och Emma inte så glada.
Men när dom kommer fram så gör dom det bästa av situationen, men sedan åker deras "Travel Bus" iväg utan dom. Så det springer till ett väldigt fint hotell och alla blandar ihop Grace med en bortskämd brittisk avtagerska som heter Cordelia.
Tjejerna börjar spela med på att Grace är Cordelia och de får en väldigt lyxig semester och går på fina tillställningar och bara lever livet. Men allt går inte som planerat när Grace blir kär i en kille vid namn Theo som tror att Grace är Cordelia och Cordelia tillslut får reda på att Grace är en bedragare."

Rekomenderar den riktigt stort!
1 2 3 4 5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0